Gratis verzending vanaf €150,-*

Tijd voor de Winter BBQ!

Kerst staat weer voor de deur en net als vorig jaar zijn we noodgedwongen om deze weer thuis te gaan vieren. Natuurlijk wil je er dan wel een speciale avond van maken, wij geven je graag wat inspiratie!

De winter bbq op een Vuurschaal BBQ

De Co-fire Vuurschaal BBQ’s zijn ideaal voor een echte winter bbq, waarom? Door te koken op open vuur wordt er voldoende warmte gecreëerd waardoor je lekker warm kan grillen, zelfs als het sneeuwt! Daarnaast zijn de vuurschalen van Cookking weer ideaal te combineren met de 3 poten, waar je bijvoorbeeld een heerlijke goulash of stoof mee kan maken! Het open vuur creëert tevens ook een fijne warme kerstsfeer, waarmee jij je gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden!

De voorbereiding

Belangrijk is dat je het vuur vooraf goed opstookt dus voorbereiding is key.

Wij raden daarbij aan om Eikenhout te gebruiken, dit brand namelijk langer en geeft ook nog eens de beste smaak af. Check de website van onze houtpartner Bertens haardhout (Bertens Haardhout Tilburg | Hoge Kwaliteit Droog Haardhout) voor de beste kwaliteit!

Welke producten kan ik het beste gebruiken voor een winter bbq?

Natuurlijk wil je een ultiem winters gevoel creëren met bijpassende producten, zo zijn we vaak een mooie stoof terugkomen maar ook het gebruik van wild is erg populair voor een winter bbq. Stoof maken wij met een kleine vuurschaal van Cookking in combinatie met een driepoot bbq en stoofpan. Dit is ideaal om ‘ s middags al mee te beginnen en je tuin krijgt een super wintersfeer door het koken op open vuur.

Andere producten die wij aanraden

Probeer ook eens buikspek, of de gerookte zalm (gebruik hiervoor het rook plankje) Daarnaast kun je spareribs langzaam bereiden met het verhoogde grillrooster. Daarnaast kan je op dit rooster ook gemakkelijk zoete aardappels poffen. Tot slot zien we natuurlijk de braadworst klassiekers vaak terugkomen op een Vuurschaal BBQ.

Kortom, genoeg inspiratie voor een geslaagde en sfeervolle winter bbq! Wij wensen iedereen alvast een smakelijke en sfeervolle feestdagen!