Gratis verzending vanaf €150,-*

Over ons

VuurschaalBBQ.com: Buiten koken & genieten!

Een vuurschaal in de tuin staat garant voor gezelligheid. Het zorgt voor warmte en sfeer, je kunt er uren naar kijken én vuur maken... Dat doen we nu eenmaal graag! Maar een vuurschaal kan zoveel meer zijn dan alleen een vuurschaal.

Nadat wij, Mark en Jelle, tijdens een evenement bij de plaatselijke slager in aanraking kwamen met een Ofyr vuurschaal BBQ waren wij direct gecharmeerd van het concept. De geur van een op hout gestookt vuur in combinatie met eten, aangevuld met muziek en gezelligheid. Dat is pas echt buiten koken en genieten!

Goed, wij moesten er zelf ook zo een hebben dus gingen we op zoek. Het bleek echter best lastig een kwalitatief goede vuurschaal BBQ te vinden voor een mooie prijs mét garantie. Dat moest toch anders kunnen. Met dat in het achterhoofd is VuurschaalBBQ.com ontstaan en hebben we uiteindelijk in samenwerking met verschillende leveranciers een compleet assortiment samen kunnen stellen waar we trots op zijn!

Stuk voor stuk producten van topkwaliteit, maar dan voor een gangbare prijs. Vaak handgemaakt en geproduceerd in Europa. Daarbij hebben we goed gekeken naar wat nu echt bij elkaar past. Op VuurschaalBBQ.com vind je dus geen ingewikkelde pakketten en combinaties, maar producten waar je direct mee aan de slag kunt.

Mocht je toch iets niet helemaal duidelijk vinden geef het dan bij ons aan door een mail te sturen naar klantenservice@vuurschaalbbq.com. We nemen alle vragen en feedback uiterst serieus want uiteindelijk hebben we maar een doel: zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze fantastische manier om buiten te koken én vooral te genieten!