Gratis verzending vanaf €150,-*

Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij doen uiteraard ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00u worden geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt. Echter, dit lukt niet altijd. Het kan zo zijn dat producten niet voorradig zijn bij onze leveranciers en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 tot 5 werkdagen tussen 9:00 en 18:00u plaatsvinden. De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen omdat een groot deel van de producten die op onze website worden aangeboden op een pallet vervoerd moeten worden.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen in deze tijden van COVID-19.

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de €150,- betaal je géén verzendkosten. Bij bestellingen onder de €150,- bedragen de verzendkosten €17,95.

Bestel je een Vuurschaal BBQ van Co-Fire, dan hanteren we gereduceerde verzendkosten van €49,99 (dit in verband met de omvang van de producten).

Heb je vragen over de verzendkosten? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar klantenservice@vuurschaalbbq.com.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden van retour ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product ongebruikt is en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Mocht het product, of de verpakking daarvan, beschadigd zijn, dan zijn wij genoodzaakt deze waardevermindering aan je door te berekenen.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@vuurschaalbbq.com. Wij zullen je vervolgens voorzien van het retouradres. Vervolgens zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Wij doen logischerwijze ons best om de door jou bestelde producten in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Al onze leveranciers hanteren een garantie-termijn van 2 jaar.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten direct bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@vuurschaalbbq.com. We nemen iedere klacht uiterst serieus en zullen dan ook direct na het kenbaar maken van een klacht actie ondernemen.

Mocht je geen bevestiging of updates van je bestelling hebben ontvangen, raden we je aan om in je spambox te kijken. Helaas komen sommigen van onze mails daar nog in terecht. We zijn bezig met een oplossing voor dit probleem.